Δήλωση του Δημάρχου Φιλιατών για το Νοσοκομείο



Η τρέχουσα δημοσιότητα των Θεσπρωτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης επαναφέρει στην επικαιρότητα με θορυβώδεις και εν πολλοίς αστόχαστες αναφορές το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας και του σημαντικού ρόλου που επιτελεί για την υγεία των Θεσπρωτών και όχι μόνο το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης των Φιλιατών. 
Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να επισημάνουμε προς όλους ότι οφείλουν να σέβονται την ιστορία και την παράδοση, του κατασκευασμένου με τον οβολό των συμπατριωτών μας, Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών ( ΓΝΦ ) καθώς και τις παρακαταθήκες, του αείμνηστου ιδρυτή του, Ιατρού και Γερουσιαστή κ. Πέτρου Μπέμπη. 


Όλοι οφείλουν και πρωτίστως οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές τους ηγεσίες να στοχεύουν με τις ενέργειές και τις δράσεις τους στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση των προσφερόμενων, προς τους πολίτες, ιατρικών υπηρεσιών. 
Αυτό πρωτίστως διαπιστώνεται και από την ολοκλήρωση και λειτουργία της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου. 
Ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τη Διοίκηση του ΓΝΦ εξασφάλισε τα αναγκαία ποσά και προχωρά στην κατασκευή και δεύτερης εξόδου για τα νοσοκομειακά οχήματα στην πίσω πύλη του Νοσοκομείου, ώστε στο ορατό μέλλον να υπάρχει πύλη εισόδου και εξόδου που θα εξασφαλίζει τα εν λόγω οχήματα από πιθανά ατυχήματα που μπορούν να προκληθούν κατά την προσέλευση και αναχώρηση από και προς αυτό.
Συνεχίζουμε και σε αυτόν τον τομέα να πράττουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες των συμπολιτών στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται στον τόπο μας. 


 
Δήλωση του Δημάρχου Φιλιατών για το Νοσοκομείο Δήλωση του Δημάρχου Φιλιατών για το Νοσοκομείο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.