Δήμος Σουλίου: Ανεξαρτητοποιήθηκε απο την πλειοψηφία ο Δάνος Αναστασόπουλος με αιχμηρή δήλωση κατά της Δημάρχου


Την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη της πλειοψηφίας ΟΡΑΜΑ, πρωτοκόλλησε το πρωί της Δευτέρας, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δανιήλ Αναστασόπουλος.

Στην αιχμηρή δήλωση του αναφέρει σαν μοναδικό λόγο παραίτησης την συνεργασία του με την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

“Η θητεία μου ως Αντιδημάρχου αλλά και ως δημοτικού συμβούλου στιγματίστηκε από αυταρχικές, εγωιστικές και αναξιοπρεπές λογικές και πρακτικές που χαρακτηρίζουν την κ. Δήμαρχο Σουλίου Μπραίμη Σταυρούλα την οποία εμπιστεύθηκα και την στήριξα, αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα παταγωδώς. Η κ Μπραίμη διακατέχεται από αθεράπευτο συγκεντρωτισμό αλαζονεία, αυταρχική διάθεσης συνεχούς και εμμονικής αυτοπροβολής και τσακωμένη με την συλλογικότητα, την τίμια συνεργασία, το σεβασμό των διακριτών θεσμικών ρόλων, υπονομεύοντας και ναρκοθετώντας κάθε πρωτοβουλία των συνεργατών της, παρεμβαίνοντας ωμά και αντιδημοκρατικά χειραγωγώντας το έργο και τους χειρισμούς των ανεξάρτητων θεσμικών οργάνων, επιζητώντας πειθήνια και άβουλα όντα”.

Είχε προηγηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, η παραίτησή του Δανιήλ Αναστασόπουλου τόσο από αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Σχεδιασμού, Υποδομών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης όσο και από το Νομικό Πρόσωπο και την Οικονομική Επιτροπή.

Υπενθυμίζουμε πως την θέση του στην αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών και μέχρι τον επόμενο ανασχηματισμό που αναμένεται στις αρχές του 2018, αναλαμβάνει η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραίμη.

Διαβάστε την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δανιήλ Αναστασόπουλου: 




Δήμος Σουλίου: Ανεξαρτητοποιήθηκε απο την πλειοψηφία ο Δάνος Αναστασόπουλος με αιχμηρή δήλωση κατά της Δημάρχου Δήμος Σουλίου: Ανεξαρτητοποιήθηκε απο την πλειοψηφία ο Δάνος Αναστασόπουλος με αιχμηρή δήλωση κατά της Δημάρχου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.