Χαλάει ο καιρός στην Ήπειρο – Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί νοτιάδες




Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στην περιοχή μας από σήμερα (06/11/2017) το απόγευμα και για σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα, με τα εντονότερα φαινόμενα να εκδηλώνονται στο διήμερο Τρίτη – Τετάρτη.
Συγκεκριμένα:

Από το μεσημέρι της Δευτέρας και από τα δυτικά τμήματα της περιφέρειας θα αυξηθούν οι νεφώσεις και ως αργά το βράδυ θα βρέξει σε όλες σχεδόν τις παράκτιες περιοχές, καθώς και στο μεγαλύτερο τμήμα στο εσωτερικό της Ηπείρου. 
Την Τρίτη θα ξημερώσουμε με βροχές και τοπικές καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη την Ήπειρο, γρήγορα όμως ο καιρός στο εσωτερικό κυρίως της περιφέρειας θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση, με σποραδικές νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια. 
Από το βράδυ όμως της Τρίτης περιμένουνε νέα επιδείνωσης, με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τη διάρκεια της Τετάρτης τοπικά θα είναι έντονες και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. 
Μικρή πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή, σύμφωνα όμως με τα τελευταία στοιχεία όλα δείχνουν ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο την περιοχή μας θα επηρεάσει νέα σημαντική μεταβολή του καιρού με αξιόλογες κατά τόπους βροχές και καταιγίδες! 


 
Χαλάει ο καιρός στην Ήπειρο – Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί νοτιάδες Χαλάει ο καιρός στην Ήπειρο – Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί νοτιάδες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.