Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, που εμπλέκεται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα μας στην Ιταλία




Συνελήφθη, σήμερα (20-12-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 42χρονος ημεδαπός, μέλος κυκλώματος, που εμπλέκεται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα μας στην Ιταλία.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 53χρονο ημεδαπό, που αναζητείται.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί), το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα τρεις αλλοδαπούς (δύο υπηκόους Ιράκ, ηλικίας 31 και 29 ετών καθώς και έναν 35χρονο υπήκοο Ιράν), προκειμένου να διευκολύνει τη μετάβασή τους στο εξωτερικό, μέσω του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας. 





Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 42χρονος παρέλαβε τους τρεις αλλοδαπούς από περιοχή της Αττικής προκειμένου να τους μεταφέρει παράνομα στην Ηγουμενίτσα, ενώ οι αλλοδαποί θα κατέβαλαν σε μέλη του κυκλώματος το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.

Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά κατασχέθηκε καθώς και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του 42χρονου συλληφθέντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, που εμπλέκεται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα μας στην Ιταλία Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, που εμπλέκεται σε παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα μας στην Ιταλία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.