Μαθητές του 4ου Δημοτικού και το Κ.Π. Αριάδνη στο Γηροκομείο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)



Το Γηροκομείο Ηγουμενίτσας επισκέφθηκε το Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη» συνοδευόμενο από τον Σύλλογο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, την Λογοθεραπεύτρια Ηρώ Στεφάνου αλλα και τα παιδιά της 6ης τάξης του Σχολείου μαζί με τους δασκάλους τους.

Απευθυνόμενοι στους γέροντες και τις γερόντισσες τροφίμους του Ιδρύματος, τόνισαν ότι η επίσκεψη αυτή, πέραν του χαρακτήρα των ημερών “αποτελεί ένα προσκύνημα και απότιση φόρου τιμής και σεβασμού στους ανθρώπους εκείνους, τις μανάδες μας και τους πατεράδες μας, που πέρασαν μύρια βάσανα .

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα προσφέραμε γλυκά τα οποία είχαμε δημιουργήσει μόνοι μας την προηγούμενη μέρα και κάρτες που ειχαν ζωγραφίσει τα παιδιά στους τροφίμους και τους ευχηθήκαμε τα χρόνια πολλά για το νέο έτος.

"Εργαστήρι Ξωτικών" και "Μικροί ζαχαροπλάστες": δράσεις από το Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη» -" τον Σύλλογο Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας " , το " Χαμόγελο Εξέλιξης Στεφάνου Ηρώ ", τον αγιογράφο Σωτηρης Μπουσης και τη ζωγράφο Jessie Christodoulidou, τον φωτογράφο Antonis Papalamprou , το ζαχαροπλαστείο Ζαχαροπλαστειο ΣΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ εν όψει Χριστουγέννων!!!


 
 
Μαθητές του 4ου Δημοτικού και το Κ.Π. Αριάδνη στο Γηροκομείο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Μαθητές του 4ου Δημοτικού και το Κ.Π. Αριάδνη στο Γηροκομείο Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.