Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου



Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων. Παρά τον άσχημο καιρό, μαθητές και γονείς παρευρέθηκαν στην γιορτή και διασκέδασαν.
Οι μικροί μας φίλοι έφτιαξαν υπέροχα στολίδια με την βοήθεια των μαμάδων Μαρίνα Μέλλου, Νικολέτα Λάμπρου και Αναστασία Γκαρώνη. Η Εύη, Ελένη και Αναστασία Χαλματζή ανέλαβαν το face painting. Η Αλεξία Βάνη μαζί με τα κορίτσια της σχολής της STEP BY STEP ξεσήκωσαν το κοινό χορεύοντας σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Η Νόρα Δημητρίου υπεύθυνη της «Κόκκινης Κλωστής» έπαιξε διάφορα δημιουργικά παιχνίδια με τους μαθητές μας.
Σημαντική ήταν και η παρουσία του φούρνου ΤΣΙΑΒΟΥ με τον Κώστα Κωνσταντίνου και τα παιδιά του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, όπου βοήθησαν τα παιδιά να στολίσουν μπισκότα. Χωρίς όμως την παρουσία του DJ Δημήτρη Μπέζα, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η γιορτή, γιατί πραγματικά μας ξεσήκωσε όλους με τα τραγούδια του. Η προσφορά των γονιών στον μπουφέ ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς Βενέτη Κώστα και Άκη Βασιλείου για την βοήθειά τους.
Έγινε κλήρωση δώρων και δεν έφυγε κανένα παιδί με άδεια χέρια. Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί το σχολείο μας ο Άγιος Βασίλης. Χάρισε λιχουδιές σ’ όλα τα παιδιά και παρέλαβε τα γράμματά τους.
Για να πραγματοποιηθούν όμως όλα τα παραπάνω, είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση του Διευθυντή του σχολείου μας κ. Φώτη Δημητρίου, καθώς επίσης και του Υποδιευθυντή κ. Βασίλη Αναστασίου.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους προαναφερθέντες για την πολύτιμη και δωρεάν βοήθειά τους. Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά βάλαμε το λιθαράκι μας για την πραγματοποίηση της γιορτής.
Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς και την τοπική αγορά που μας στήριξαν. Θα τους αναφέρουμε όλους σε επόμενες αναρτήσεις μας.
Περάσαμε ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα μαζί με τα παιδιά μας. Η χαρά τους ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και για εμάς αυτή είναι η ανταμοιβή μας!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας … όχι για του χρόνου τα Χριστούγεννα … αλλά πολύ πιο σύντομα!
Σας ευχαριστούμε όλους.

Το Δ.Σ. του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου


 
Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.