ΟΙ ΣΥNΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


«Είμαστε όλοι και όλες στον αγώνα και δεν δίνουμε καμιά ανοχή στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης».

Το μήνυμα αυτό έστειλαν οι συνταξιούχοι με το πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργάνωσαν στο Σύνταγμα, το απόγευμα της Παρασκευής 15/12, διεκδικώντας όλα όσα τους έχει αφαιρέσει η αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, τις συντάξεις τους, το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν Υγεία, στην Κοινωνική Ασφάλιση για τους ίδιους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Συνταξιούχοι από όλη τη χώρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ ΝΑΤ, και ΠΣΣ Δικηγόρων: Περισσότερα από 70 λεωφορεία δρομολογήθηκαν από τα συνταξιουχικά σωματεία για να μεταφέρουν τους διαδηλωτές από κάθε γωνιά της χώρας στο Σύνταγμα. Στην κινητοποίηση αυτή συμμετείχαν και ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με ένα λεωφορείο .

Τους συνταξιούχους από όλη τη χώρα που συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση χαιρέτισε και καλωσόρισε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μιλώντας στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Χαιρετισμούς στη συγκέντρωση απηύθυναν πρόεδροι άλλων Ομοσπονδιών και ειδικότερα ο Χρήστος Μπουρδούκης από τους συνταξιούχους του Δημοσίου, ο Παντελής Τάτσης από τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, η Φανή Κούρου από το Σύλλογο ΑΞΙΑ δικαιούχων συντάξεων χηρείας, ο Τάσος Γεωργιάδης από τους συνταξιούχους των ΕΛΤΑ, ο Σωτήρης Ραυτόπουλος από τους συνταξιούχους του ΟΣΕ, ο Γιάννης Γουσέτης από τους συνταξιούχους δικηγόρους, η Γεωργία Παπαδάκου από τους συνταξιούχους εμπόρους (ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ), ο Γιώργος Βρανάς από τους συνταξιούχους του ΝΑΤ και ο Τέλης Κάντας από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης.


ΟΙ ΣΥNΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΣΥNΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.