11/1/2016 - 11/1/2018: ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ


Την 11η Ιανουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον αδόκητο, απροσδόκητο και αναπάντεχο θάνατο του αλησμόνητου ιδρυτή μας ΑΛΕΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. 

Παρ' ότι πέρασαν δύο χρόνια δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη ότι ο ΑΛΕΞΗΣ "έφυγε" για πάντα από κοντά μας. 

Θέλουμε να πιστεύουμε όλοι στην οικογένειά του και εδώ στην "ΤΙΤΑΝΗ" ότι κάπου βρίσκεται και σύντομα θα έρθει κοντά μας. 

Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μια ψευδαίσθηση, αλλά επιχειρούμε να της δώσουμε υπόσταση, διότι έτσι μας παρηγορεί και μαλακώνει τον πόνο της καρδιάς μας. 

Ο ΑΛΕΞΗΣ ήταν για μας ο αγαπημένος σύζυγος, ο στοργικός πατέρας, ο γλυκός παππούς, ο ειλικρινής και αφοσιωμένος φίλος, ο αγωνιστής της ζωής και της Πατρίδας, ο ανιδιοτελής υπερασπιστής των συμπατριωτών μας και των συμφερόντων του τόπου μας. 

Έτσι τον γνώρισαν οι συμπολίτες του και ολόκληρη η Θεσπρωτική κοινωνία, που την υπηρέτησε στις τρεις Θεσπρωτικές πόλεις ως υπηρέτης των Ασφαλισμένων του ΙΚΑ και ως μαχητικός και ασυμβίβαστος Δημοσιογράφος. 

Η απουσία του ΑΛΕΞΗ είναι ιδιαίτερα αισθητή. Τον αποζητούν η Ελένη, ο Θάνος, ο Βαγγέλης, η Εύη, ο Αλέξανδρος, ο Άγγελος, η Ηρώ, η μικρή Ελενίτσα. 

Ακόμη τον αποζητούν οι αδελφές του, οι γαμπροί του, τα ανίψια του. 

Τον αποζητούν οι πολυπληθείς φίλοι του στα "στέκια" της Ηγουμενίτσας, των Φιλιατών, της Παραμυθιάς και των Θεσπρωτικών χωριών. 

Η "φυγή" του ΑΛΕΞΗ συνεχίζει να μας προκαλεί βαθειά και απερίγραπτη θλίψη! 

Μας λείπει!! 
Μας λείπει πολύ!!!
Ο φίλος σου Ηλίας 
11/1/2016 - 11/1/2018: ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ 11/1/2016 - 11/1/2018: ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.