17 χρόνια paramythia-online.gr



Ήταν ξημερώματα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2001, όταν η paramythia-online.gr, "ανέβασε" την πρώτη έκδοση της στο διαδίκτυο.

Ήταν τότε που η διείσδυση του ιντερνέτ στην Ελλάδα δεν ξεπερνούσε το 7% και τότε που με αγωνία μετρούσαμε την περιορισμένη επισκεψιμότητα.

Το πρώτο άρθρο αφορούσε την εγκατάλειψη των κατασκηνώσεων Παραμυθιάς και τις προοπτικές του εναλλακτικού τουρισμού, ένα θέμα που παραμένει επίκαιρο μέχρι και σήμερα.

Την επόμενη μέρα, δεχτήκαμε 16 επισκέψεις και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Σήμερα ξεπερνάμε τις 14.000 επισκέψεις την ημέρα και η χαρά μας είναι η ίδια όπως την πρώτη μέρα.

Η paramythia-online.gr ευχαριστεί όλους εσάς που την φέρατε στις πρώτες θέσεις στις ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος στην Ήπειρο. Ειδικά ευχαριστεί όσους πρόσφεραν υλικό και γνώσεις με σκοπό η paramythia-online.gr να γίνει ένας πληρέστατος οδηγός με ιστορικά στοιχεία, πολυμέσα και ειδικά αφιερώματα.

Το αρχείο μας είναι πλέον τεράστιο και όσον αφορά την τοπική ιστορία και τα λαογραφικά στοιχειά, ανεκτίμητο.

Για τα 17 χρονιά της Paramythia-online.gr, προσφέρουμε σε 17 αναγνώστες μας, από ένα χαρτονόμισμα των 50 δρχ του 1943 με θέμα την Παραμυθιώτισσα. Για να μπείτε στην κλήρωση, στειλτε μας μέχρι και το Σάββατο, email με τα στοιχεία σας (όνομα και τηλέφωνο) απο εδώ, ή κάντε κλικ εδω για να συμμετέχετε μέσω facebook.

Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος μόλις ξεκίνησε με την παρέα της paramythia-online.gr να υπόσχεται καινοτομίες, διαδικτυακές και μη.

Σας ευχαριστούμε...
Σ.Σ. Φίλε Χρήστο ευχόμαστε να γίνουν 117. 
Και είμαστε σίγουροι για αυτό. 
Διότι η παρακαταθήκη που ήδη έχεις αφήσει, για τον ιστορικό του μέλλοντος, είναι ανεκτίμητη. 
Σε ευχαριστούμε.
17 χρόνια paramythia-online.gr 17 χρόνια paramythia-online.gr Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.