ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΣΤΙΣ 18 ΓΕΝΑΡΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ




Συνάδελφοι, στις 18 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην δύναμη της οποίας με συλλογική απόφαση έχει ενταχθεί και ο Σύλλογος μας.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τα τελευταία χρόνια έχει πρωτοστατήσει στους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις τις μισθολογικές περικοπές την κατάργηση κεκτημένων δικαιωμάτων. Ίσως με ελλείψεις και λάθη που, με ενωτική όμως διάθεση, πρέπει να επισημαίνουμε προκειμένου από θέση ισχύος να διεκδικούμε.

Ως εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Νομό Θεσπρωτίας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχουμε υποστεί έναν ιδιότυπο «αποκλεισμό» ενώ ακόμη και η ενημέρωση είναι επιλεκτική και κομματικά «ελεγχόμενη». Ακόμη και αυτή την ώρα που οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, αντιδεοντολογικά και «κακοποιώντας» κάθε δημοκρατική αντίληψη, μέσω του ηλεκτρομικού ταχυδρομείου του Συλλόγου μοιράστηκε στους εργαζομένους, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ψηφοδέλτιο, αυτό της ΔΑΣ, παρότι κατατέθηκαν 2 ψηφοδέλτια και ένας μεμονωμένος υποψήφιος.



Διαφωνούμε με την κομματικοποίηση του Σωματείου που «πνίγει» την αυτονόητη συνδικαλιστική ζύμωση που πρέπει να υπάρχει στους κόλπους των εργαζομένων

Αποφασίσαμε αυτή τη φορά να αντισταθούμε, να διεκδικήσουμε, να συμμετέχουμε ενεργά. Δεσμευόμαστε να αποκαταστήσουμε την αναγκαία σχέση επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., μεταφέροντας τα προβλήματα των εργαζομένων του Νομού Θεσπρωτίας και απαιτώντας την συνδρομή της στην επίλυσή τους. Είτε με παρεμβάσεις σε τοπικό είτε σε κεντρικό επίπεδο, όταν αυτό είναι αναγκαίο.

Σε όσους χαρακτηρίζουν «απειλή» για τους εργαζόμενους την πολυφωνία, σε όσους θεωρούν εχθρό την Ομοσπονδία την ίδια στιγμή που πασχίζουν να εκλεγούν σε αυτή, τους απαντάμε πως είμαστε ανοικτοί στο διάλογο, δεκτικοί στην κριτική και δεν δίνουμε λόγο σε κομματικούς καθοδηγητές.

Πιστεύουμε ότι τα Πρωτοβάθμια Σωματεία είναι ο χώρος εκπροσώπησης των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων χωρίς κομματικές ταυτότητες

Συνάδελφοι, σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, από τις 09:00 π.μ. μέχρι 15:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, για την εκλογή των αντιπροσώπων μας στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.. Είναι ανάγκη να στείλουμε ανθρώπους με γνώση και ανεξάρτητο πνεύμα, για να μπορέσουν να μας εκπροσωπήσουν στο Δευτεροβάθμιο Σωματείο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι, στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Διεκδικούμε την στήριξή σας και δεσμευόμαστε να δικαιώσουμε την επιλογή σας προτάσσοντας τα προβλήματα όλων των εργαζομένων, είτε μας τιμήσουν με την ψήφο τους είτε όχι.

Δελλής Κωνσταντίνος του Οδυσσέα (Δήμος Φιλιατών)

Καπνίση Σουζάνα του Σπυρίδωνος (Δήμος Ηγουμενίτσας)


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΣΤΙΣ 18 ΓΕΝΑΡΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΣΤΙΣ 18 ΓΕΝΑΡΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.