ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018 - "ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ"



Στην 28η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 20/12/2017 συζητήθηκε μεταξύ των άλλων και το θέμα της < Επιβολής Ανταποδοτικού Τέλους Καθαριότητας και Φωτισμού και καθορισμός συντελεστή αυτού για το έτος 2018 >. Η απόφαση 226/2017 που αφορά το εν λόγω θέμα αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο όπου ο καθένας μπορεί ελεύθερα να ενημερωθεί για όλες τις πτυχές που τον ενδιαφέρουν στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση www.filiates.gr καθώς και στο πρόγραμμα Διαύγεια.

Με το παρόν δελτίο, ενημερώνουμε, ότι για μια ακόμα φορά οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής προς τους συμπολίτες μας τηρούνται στο ακέραιο, καθότι την πρόσκαιρη αύξηση των Δημοτικών Τελών που έγινε το Φλεβάρη του 2017 την ακολουθεί η απόφαση 226/2017 στην οποία προβλέπονται ουσιαστικές μειώσεις για τα εν λόγω τέλη για το έτος 2018.

Μάλιστα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως ( οι άποροι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι μονογονεϊκές οικογένειες, οι μακροχρόνια άνεργοι καθώς και οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες ) η μείωση των εν λόγω τελών ανέρχεται στο 50%.



Σε αντίθεση με όλους αυτούς που προσπάθησαν με για μικροκομματικά και προσωπικά οφέλη να στρέψουν τους πολίτες ενάντια στην Δημοτική Αρχή για τις αναγκαστικές και πρόσκαιρες αυξήσεις που επέβαλλε το Δημοτικό Συμβούλιο στα Δημοτικά Τέλη για το έτος 2017, έρχεται στις 20/12/17 η απόφαση 226/2017η οποία αποκαθιστά και αναπροσαρμόζει μειώνοντας τα εν λόγω τέλη στα επίπεδα που απαιτεί η κείμενη νομοθεσία, προκειμένου να καθίσταται ομαλή η λειτουργία του Δήμου.

Για άλλη μια φορά οι θυσίες των πολιτών πιάνουν τόπο και είναι πλέον φανερό ακόμα και στους πιο δύσπιστους φίλους μας ότι η Δημοτική Αρχή τηρεί τις υποσχέσεις της και εφαρμόζει πιστά το προεκλογικό της πρόγραμμα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες γιατί κατανόησαν τους λόγους που είχαμε επιβάλλει τις προαναφερόμενες αυξήσεις οι οποίες συνετέλεσαν στην αποπληρωμή παλαιών χρεών ύψους 600.000,00 χιλιάδων ευρώ προς την ΔΕΗ καθώς και στην εξόφληση ποσού άνω των 200.000,00 χιλιάδων ευρώ για την μεταφορά και αποθήκευση σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

Στην παρούσα φάση ο Δήμος μας όχι μόνο εξόφλησε τα παλιά χρέη προς τους εν λόγω οργανισμούς αλλά εξοφλεί πλέον εντός του προβλεπόμενου χρόνου και τους τρέχοντες Λογαριασμούς.

Η νοικοκυροσύνη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και αυτό το διαπιστώνουν καθημερινά οι πολίτες που έρχονται σε επαφή με τις υπηρεσίες του Δήμου.


ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018 - "ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ" ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018 - "ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.