Σύλληψη 41χρονου υπηκόου Βουλγαρίας στο λιμένα Ηγουμενίτσας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης




Συνελήφθη την 13-01-2017 στο λιμένα Ηγουμενίτσας από στελέχη ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας αλλοδαπός υπήκοος, ο οποίος επεστράφη από τις Ιταλικές Αρχές και στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων για παράβαση διατάξεων του άρθρου 225 του Π.Κ. και του ν. 3386/2005. 
Εν συνεχεία, κατά την διάρκεια της προανάκρισης και ενδελεχούς έρευνας και αναζήτησης από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της ανωτέρω Λιμενικής Αρχής διαπιστώθηκε η πραγματική ταυτότητα του εν λόγω αλλοδαπού, κατόπιν σχετικού αιτήματος που απεστάλη μέσω του Εθνικού Γραφείου SiRENE στις αρμόδιες Βουλγαρικές Αρχές. Με την πληκτρολόγηση των πραγματικών στοιχείων ταυτότητας του ανωτέρω αλλοδαπού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Βουλγαρίας σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για εγκλήματα κατά της Ιδιοκτησίας.

Για την εν λόγω υπόθεση συνέδραμαν το Γραφείο Ασφάλειας του Κ.Λ Ηγουμενίτσας στελέχη του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλάσσιων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηγουμενίτσας και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 


 
Σύλληψη 41χρονου υπηκόου Βουλγαρίας στο λιμένα Ηγουμενίτσας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Σύλληψη 41χρονου υπηκόου Βουλγαρίας στο λιμένα Ηγουμενίτσας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.