• Επικαιρότητα

  Επίσκεψη του Βουλευτή Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κάτση στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά  Στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά παραβρέθηκε στις 4-01-2018 ο Βουλευτής Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης συνοδευόμενος από συνεργάτη του. 

  Οι εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης και το εργασιακό τους καθεστώς, εν όψει της ψήφισης, το προσεχές διάστημα, του Νομοσχεδίου που αφορά το Εθνικό Σύστημα Διοίκησης και Διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών. 
   
  Με τη σειρά του ο κ. Κάτσης μας μετέφερε ότι με την ψήφιση του Νομοσχεδίου, στις προθέσεις του Υπουργείου είναι η εξασφάλιση της λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης και η διατήρηση του υφιστάμενου προσωπικού.

  Μας διαβεβαίωσε για την περαιτέρω διερεύνηση, από μέρους του, των ερωτημάτων που διατυπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης και την ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά.  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad