Το καλοκαίρι το αντάμωμα Ηπειρωτών της Γερμανίας από τον σύλλογο Νταχάου / Κάρλσφελντ



Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ηπειρωτικής Κοινότητας Νταχάου / Κάρλσφελντ και περίχωρων.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στο Μεγάλο Αντάμωμα Ηπειρωτών , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νταχάου τον προσεχή Ιούνιο.

Φιλοδοξία μας είναι να προσελκύσουμε ετεροδημότες από όλες τις γωνίες του κόσμου προσφέροντας την ευκαιρία να ανταμώσουμε με οικείους, συγγενείς και φίλους, ώστε να απολαύσουμε μια πανδαισία πολιτιστικών δρώμενων που προγραμματίζονται στα πλαίσια του μεγάλου Ανταμώματος.

Παραδοσιακές μουσικοχορευτικές παραγωγές, θεατρικές παραστάσεις, ημερίδα ιστορίας και πολιτισμού, διάθεση αναμνηστικών, αναβίωση παλιών εθίμων της ιδιαίτερης πατρίδας μας αποτελούν τα συστατικά της διοργάνωσης ενός πραγματικά μεγάλου θεματικού Ανταμώματος.

Προσκαλούμε όλους τους Ηπειρώτες και μη, να προσφέρουν ενεργά με τη συμμετοχή τους, στην διοργάνωση των μουσικοχορευτικών και θεατρικών δρωμένων.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ανιδιοτελώς στην διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων και να στηρίξουν ενεργά το Μεγάλο Αντάμωμα, να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 15.02.2018, στα τηλεφωνά και τον πρόεδρο της κοινότητας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλα τα μέλη της επιτροπής μεγάλου Ανταμώματος για τη συμμετοχή τους.

Μετά τιμής
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Δοκόπουλος
Τηλ.:+49 (0) 176 5868 8732 


Το καλοκαίρι το αντάμωμα Ηπειρωτών της Γερμανίας από τον σύλλογο Νταχάου / Κάρλσφελντ Το καλοκαίρι το αντάμωμα Ηπειρωτών της Γερμανίας από τον σύλλογο Νταχάου / Κάρλσφελντ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.