Δωρεά της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας



Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. για την γενναιόδωρη προσφορά της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας, δωρίζοντας την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, 292 κιλά τυρί φέτα και 480 τεμάχια γιαούρτι.

Η ευγενική προσφορά της γνωστής Αγροτικής Βιομηχανίας Γάλακτος Ηπείρου υπογραμμίζει το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας, αλλά και την ευαισθητοποίηση της απέναντι στους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Δημήτρης Πάκος δήλωσε σχετικά: «Μεταφέροντας και τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης των δεκάδων ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηγουμενίτσας, επιθυμώ δημόσια να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. για αυτή τη γενναιόδωρη και συγκινητική προσφορά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να χαρίζουμε το χαμόγελο σε όλο και περισσότερες οικογένειες και ευχόμαστε το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο να υποστηριχθεί και από άλλες μεγάλες εταιρείες τροφίμων δημιουργώντας έτσι ένα διευρυμένο δίκτυο αλληλεγγύης».

Δωρεά της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.