Ηγουμενίτσα: Εικόνες ντροπής - Άγνωστοι δηλητηρίασαν με φόλα αδέσποτο σκυλάκι (+ΒΙΝΤΕΟ)


Για ακόμα μία φορά νιώθουμε πραγματικά ντροπή με την εικόνα ενός άκακου αδέσποτου ζώου, να προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή, μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στον ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας, από άγνωστο δράστη, ο οποίος το τάισε με δηλητηριασμένο φαγητό.

Το άτυχο σκυλάκι το μετέφεραν άμεσα σε κτηνιατρείο, εθελοντές της Φιλοζωικής Δράσης Θεσπρωτίας και κατάφεραν τελικά να του σώσουν τη ζωή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων, σε ολόκληρο το νομό Θεσπρωτίας και το συγκεκριμένο περιστατικό σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο.

Για το λόγω αυτό, όποιος έχει δει κάτι ή κάποιον να ... μοιράζει φόλες, μπορεί να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα, στο οποίο μπορεί να καταγγείλει ανώνυμα το περιστατικό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την προσπάθεια του κτηνίατρου να σώσει τη ζωή του άτυχου σκύλου.





Ηγουμενίτσα: Εικόνες ντροπής - Άγνωστοι δηλητηρίασαν με φόλα αδέσποτο σκυλάκι (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Εικόνες ντροπής - Άγνωστοι δηλητηρίασαν με φόλα αδέσποτο σκυλάκι (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.