Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον αξέχαστο Ζήκο Μπούγια










 
Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον αξέχαστο Ζήκο Μπούγια, που έφυγε από τη μάταιη και προσωρινή αυτή ζωή σε ηλικία 62 ετών. 
Στη νεκρώσιμη ακολουθία, που τελέστηκε στον Άγιο Παντελεήμονα Ηγουμενίτσας, συμμετείχαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Παραμυθιάς πρωτοπρεσβύτερος π. Βελισσάριος Σάντας, ο αρχιμανδρίτης της Μονής Γηρομερίου π. Αλέξιος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ηγουμενίτσας πρωτοπρεσβύτερος-θεολόγος π. Ελευθέριος Κωνσταντής και άλλοι κληρικοί, καθώς και πολλά άτομα, που τον αποχαιρέτισαν με μελωδία όχι θλίψης, γιατί δεν του ταίριαζε η θλίψη, αλλά συμπάθειας και αναγνώρισης. 
Ηλεκτρονικός στο επάγγελμα είχε αναπτύξει άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας και ήταν μπροστάρης στην τεχνική φροντίδα όλων σχεδόν των ραδιοφωνικών σταθμών του νομού. 
Μάλιστα είχε και ο ίδιος στα ερτζιανά εκπομπή στο ράδιο Ηγουμενίτσα, αφιερωμένη στη δημοτική μουσική, εξωτερικεύοντας μέσα απ' αυτή τα ανθρωπιστικά του αισθήματα και την προσήλωσή του στις παραδόσεις, τις οποίες διδάχθηκε από τον αλησμόνητο κληρικό πατέρα του. 
Επεδίωκε πάντα το καλύτερο, θυσιάζοντας κάτι από τον εαυτό του, προκειμένου αυτό το καλύτερο για τον εαυτό του, να σημαίνει το καλύτερο για όλους. 


 
Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον αξέχαστο Ζήκο Μπούγια  Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον αξέχαστο Ζήκο Μπούγια Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.