Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας: Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2018 - Μουσεία και (δια)δίκτυα, Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό




Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2018, που διοργανώνεται από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) και είναι φέτος αφιερωμένη στη θεματική «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό», το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας απευθύνεται στους φίλους του με τη διαδικτυακή δράση «Η γνώμη σας μετράει…Σχεδιάζουμε μαζί».

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στην παραπάνω δράση και να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του μουσείου www.igoumenitsamuseum.gr ή τη σελίδα του στο Facebook για να συμπληρώσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο (έρευνα κοινού) που αφορά τις περιοδικές και εκπαιδευτικές δράσεις που αυτό υλοποίησε τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους του, προτείνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που θα επιθυμούσατε να αναλάβει και να συν-διαμορφώσετε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την επόμενη διετία.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη έως και 31 Μαΐου 2018


Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας: Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2018 - Μουσεία και (δια)δίκτυα, Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας: Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2018 - Μουσεία και (δια)δίκτυα, Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.