Συνελήφθη 30χρονη ημεδαπή στη Σαγιάδα με 27 κιλά κάνναβη



Συνελήφθη, χθες (30-04-2018) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 30χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην παραπάνω περιοχή και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η 30χρονη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (49) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους (27) κιλών και (269) γραμμαρίων, που ήταν τοποθετημένα σε βαλίτσες, στο χώρο των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων.

Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και το χρηματικό ποσό των (3.060) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή της 30χρονης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Συνελήφθη 30χρονη ημεδαπή στη Σαγιάδα με 27 κιλά κάνναβη Συνελήφθη 30χρονη ημεδαπή στη Σαγιάδα με 27 κιλά κάνναβη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.