Η Γ. Μπλέτσας & Υιοί ΑΕ γιόρτασε τα 55 χρόνια συνεργασίας με την Husqvarna


Tην ΤΕΤΑΡΤΗ 25 Απριλίου 2018 στην επιχείρηση Γ. Μπλέτσας & Υιοί ΑΕ η έμπειρη ομάδα επιδείξεων της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. παρουσίασε και μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία της για όλη τη γκάμα των μηχανημάτων:
- Husqvarna για τον αγρό, τον κήπο και το δάσος &
- Oregon για τον κήπο, αναλώσιμα θαμνοκοπτικού, λιπαντικά, αλυσίδες και λάμες

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα εργαλεία και μηχανήματα, να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες τεχνολογίες και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Στην επίδειξη παρουσιάστηκε η ΝΕΑ Σειρά Μηχανημάτων Μπαταρίας της Husqvarna, τα οποία προσφέρουν υψηλή απόδοση, σημαντικά χαμηλότερο θόρυβο, λιγότερους κραδασμούς, ελάχιστη συντήρηση και μηδενικές άμεσες εκπομπές ρύπων. 
 

Για πρώτη φορά έγινε παρουσίαση των ΝΕΩΝ Πλυστικών Μηχανημάτων Υψηλής Πίεσης της Husqvarna ενώ το ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ χλοοκοπτικό Automower® μαγνήτισε τα βλέμματα για ακόμα μία φορά, καθώς κουρεύει κάθε χλοοτάπητα αυτόματα και αθόρυβα, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή περιποίηση στον χλοοτάπητα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο στον ιδιοκτήτη.

Παράλληλα με την ολοήμερη επίδειξη των μηχανημάτων στην επιχείρηση

Γ. Μπλέτσας & Υιοί ΑΕ, η οποία και διαθέτει την πλήρη γκάμα των μηχανημάτων Husqvarna στην Θεσπρωτία, ίσχυσαν Ειδικές Εκπτώσεις :
– έως και 25% σε επιλεγμένα μηχανήματα HUSQVARNA
– 10% σε αγορές ειδών GARDENA, άνω των 50,00 ευρώ
– έως 30 % σε λάδια κινητήρων, αλυσίδας και αναλώσιμα Husqvarna- Oregon

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της εκδήλωσης παρουσία κόσμου, τυχεροί αναδειχτήκαν οι:

1ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ Husqvarna 236 αξίας 275€

2ος ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ Husqvarna αξίας 58,28€

3ος ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1lt ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΧΡΟΝΟ LS+ Husqvarna & 5lt ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΛΆΜΑΣ & ΑΛΥΣΊΔΑΣ ΟΡΥΚΤΌ Husqvarna & ΓΑΝΤΙΑ Husqvarna CLASSIC ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ αξίας 50,90€

Η Γ. Μπλέτσας & Υιοί ΑΕ γιόρτασε τα 55 χρόνια συνεργασίας με την Husqvarna Η Γ. Μπλέτσας & Υιοί ΑΕ γιόρτασε τα 55 χρόνια συνεργασίας με την Husqvarna Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.