• Επικαιρότητα

  Σεμινάριο Ειδικών για τη «Χαρισματικότητα» στο Κ.Ψ.Υ .Ηγουμενίτσας  Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν.- Κ.Υ. Φιλιατών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Χαρισματικών και Ταλαντούχων Παιδιών θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 και ώρες 10:30 π.μ. – 13:00 μ.μ. σεμινάριο σε ειδικούς (ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθερεπευτές, εργοθεραπευτές, παιδίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους που ασχολούνται με παιδιά και εφήβους) με θέμα: «Χαρισματικά παιδιά και έφηβοι:μια κριτική προσέγγιση στις εκτιμήσεις, στις διαγνώσεις και στις παρεμβάσεις»

  Εγγενή χαρακτηριστικά των χαρισματικών ατόμων συχνά προσεγγίζονται, εκτιμώνται και αξιολογούνται με λανθασμένο τρόπο και αυτό μπορεί εύκολα να οδηγήσει τον ειδικό σε λανθασμένες εκτιμήσεις και διαγνώσεις, με αποτέλεσμα προσπάθειες παρέμβασης με τρόπους που συχνά θεωρείται πως «παραβιάζουν» την οντότητα του χαρισματικού ατόμου.

  Εισηγήτριες:
  Βάσω Ανδρούτσου: Συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Χαρισματικών και Ταλαντούχων Παιδιών
  Ελένη Ζώη: Ψυχολόγος, Συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια

  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας.

  Επικοινωνία
  Νέο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας (πλησίον Νέου λιμανιού)
  Τηλ. 2665021551 & 2665021549
  Φάξ: 2665021477
  e-mail: mhci@gnfiliaton.gr
  website: www.mhci.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad