Με λαμπρότητα η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού (+ΒΙΝΤΕΟ)




Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών και επισήμων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Παραμυθιά, η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή του πολιούχου της Θεσπρωτίας.

Είχε προηγηθεί, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Δήμαρχοι Σουλίου, Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, Σταυρούλα Μπραΐμη, Ιωάννης Λώλος και Σπύρος Παππάς αντίστοιχα, η αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και παιδείας Αντιγόνη Φίλη, ο διοικητής της 3ης περιφερειακής διοίκησης του Λιμενικού Αρχιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Ταξίαρχος Ηλίας Ντόντης, ο διοικητής του 628 Τάγματος Πεζικού Αντισυνταγματάρχης Βασίλειος Κολιός, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Αντιπύραρχος Λεωνίδας Γκιόκας, ο λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Αντιπλοίαρχος Αντώνης Μάζης, o διοικητής του τάγματος εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας Ταγματάρχης Ελευθέριος Βάντζος, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς Αστυνόμος Χρήστος Γρίβας, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς Επιπυραγος Ευάγγελος Μπέλλος, ο πρ. υφυπουργός Αντώνης Μπέζας, ο προεδρος του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέξανδρος Πάσχος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συλλογών καθώς και πλήθος πιστών.

Η λιτάνευση συνοδεύτηκε απο τις φιλαρμονικές του Φ.Ο.Π. και του 628 Τάγματος Πεζικού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την λιτάνευση των ιερών λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού.


 
 
Με λαμπρότητα η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού (+ΒΙΝΤΕΟ) Με λαμπρότητα η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.