• Επικαιρότητα

  Θεσπρωτία: Σύσκεψη, παρουσία Καχριμάνη, για το έργο της εισόδου Ηγουμενίτσας


  Την Πέμπτη το πρωί, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας κατά την οποία έγινε ανασκόπηση των έργων που υλοποιεί, επιβλέπει ή σχεδιάζει η Περιφέρεια, με επίκεντρο την προ τριημέρου απόφαση του Αν. Οικονομικών Αλ. Χαρίτση για χρηματοδότηση του έργου εισόδου της Ηγουμενίτσας με το ποσό των 12, 7 εκ. ευρώ.

  Έγινε συζήτηση για όλα τα στάδια που ακολουθήθηκαν μέχρι της τελικής απόφασης, για τις μελέτες που ολοκλήρωσε με άρτιο τρόπο η Περιφέρεια, στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για εξεύρεση χρηματοδότησης και συζητήθηκαν λεπτομέρειες για το στάδιο υλοποίησης του έργου, με το οποίο θα πάρει «σάρκα και οστά» το όνειρο που είχαν για δεκαετίες οι κάτοικοι της Θεσπρωτίας.

  Στη συνάντηση και την επίσκεψη που ακολούθησε στον Αρχαιολογικό χώρο Γιτάνων, συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Θεσπρωτίας Θ. Πιτούλης, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Τ. Καλογιάννη, Παιδείας και Πολιτισμού Αντ. Φίλη, Οικονομικών και Μεταφορών Νικ. Καττής, Ανταγωνιστικότητας Αγρ. Προϊόντων Κων. Ντέτσικας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Δ. Σιώλος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν. Κάτσιος, Αλ. Λάμπρου, Ηλ. Σπανοπούλου και Δημ. Τάτσης.

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad