Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας στο ξενοδοχείο «Sivota Diamond Spa Resort»


Η κατεύθυνση Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Sivota Diamond SpaResort, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Οι φοιτητές της κατεύθυνσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας 5 Αστέρων.

H κ. Κεμπαμπτσίδου (Front office manager) πάντα υπομονετική και με καλή διάθεση μας προσέφερε μια πλήρη ξενάγηση σε όλους τους χώρους και τα τμήματα του ξενοδοχείου (πλυντήριο-λινοθήκη, spa, συνεδριακό κέντρο, δωμάτια, f&b).

Επίσης με την παρουσία τους μας τίμησαν τόσο ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Καράμπελας όσο και ένας εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου ο κ.Γκοντόρας Αιμίλιος οι οποίοι συζήτησαν με τους φοιτητές για θέματα του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και του τουρισμού της περιοχής.
Η εκπαιδευτική εκδρομή δεν θα γινόταν χωρίς την ευγενική χορηγία του δήμου Ηγουμενίτσας για την μετακίνηση των φοιτητών με το λεωφορείο του δήμου.

Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας στο ξενοδοχείο «Sivota Diamond Spa Resort» Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας στο ξενοδοχείο «Sivota Diamond Spa Resort» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 14, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.