Στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή 40 καλλίγραμμες Ferrari


Στα πλαίσια της τριήμερης επίσκεψης στην Ήπειρο του μεγαλύτερου κλαμπ ιδοκτητών Ferrari της Ιταλίας «Passione Rosa», 40 Ferrari θα βρίσκονται την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στις 15.30 μμ στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του δεύτερου τερματικού σταθμού (Τ2), όπου θα τους υποδεχτούν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ηπείρου, του ΟΛΗΓ Α.Ε. και του Δήμου Ηγουμενίτσας . 
 
Όσοι επισκέπτες επιθυμούν, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα πριν αναχωρήσουν για την Κέρκυρα. 
 
Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το κλαμπ ανά τον κόσμο και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου και των δήμων Ιωαννίνων και Μετσόβου με την στήριξη της ΕΛ.ΕΤ.Α, του τμήματος Τροχαίας, του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, της ΟΛΗΓ Α.Ε. και επιχειρήσεων.
Στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή 40 καλλίγραμμες Ferrari Στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή 40 καλλίγραμμες Ferrari Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.