Συνάντηση του Προεδρείου του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας με τον Δήμαρχο Φιλιατών


 
Την Πέμπτη 07-06-2018 το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας πραγματοποίησε επίσκεψη – συνάντηση με τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. ΠΑΠΠΑ Σπυρίδων και τον Αντιδήμαρχο Φιλιατών κ. ΚΑΤΣΑΡΗ Πέτρο. 
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επί τάπητος τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου και άπτονται της αρμοδιότητας της ΕΛ.ΑΣ. 
 
Συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο διασυνοριακό έγκλημα που εξελίσσεται και εξειδικεύεται στο πέρασμα των χρόνων και πώς αυτό μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην οικονομική ανάπτυξη των πολιτών του Δήμου. 
 
Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα της ασφάλειας των κατοίκων των ακριτικών χωριών του Δήμου και μας τόνισε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός της καθημερινής παρουσίας της Αστυνομίας εκεί και πόσο πολύ αυτό βοηθάει ώστε να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας στα χωριά αυτά. 
 
Εμείς με τη σειρά μας τονίσαμε στον κ. Δήμαρχο ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται από το προσωπικό ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας σε όλο το Δήμο είναι τιτάνια. Με πολλές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά με περίσσιο φιλότιμο έχουμε καταφέρει να κρατάμε, σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο ομολογουμένως, το Δήμο ασφαλή. 
 
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων το κ. Δήμαρχο για τη δέσμευσή του να μεριμνήσει για κάποιες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο φυλάκιο του Αμπελώνα όπου στεγάζονται αστυνομικοί, έως ότου να βρεθεί μια οριστική λύση και οι συνάδελφοι να διαβιούν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας τους σε καλύτερες συνθήκες. 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝAKOΣ Βασίλειος ZΗΣΗΣ Δημήτριος
Συνάντηση του Προεδρείου του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας με τον Δήμαρχο Φιλιατών Συνάντηση του Προεδρείου του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας με τον Δήμαρχο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.