Συνάντηση Μπραΐμη με τον διοικητή της περιφερειακής διοίκησης Ηπείρου της πυροσβεστικής



Με θέμα την πρόληψη, την ασφάλεια και την ενημέρωση, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Παραμυθιάς, του διοικητή της περιφερειακής διοίκησης Ηπείρου της πυροσβεστικής Αρχιπύραρχου Ευθύμιου Γεωργακόπουλου, του διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Θεσπρωτίας Αντιπύραρχου Λεωνίδα Γκιόκα, του προϊσταμένου του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς επιπυραγού Ευάγγελου Μπέλλου και της δημοτικής αρχής.

Με στοχευμένες παρεμβάσεις και οδηγίες απο την Π.Υ. η δημοτική αρχή θωρακίζει το δήμο για την περίοδο μεγάλης επικινδυνότητας (έλεγχος υδροστομιων – κρουνών- διανοιξεις δρόμων πυρόσβεσης κλπ).

Τονίστηκε η υποχρέωση των πολιτών να καθαρίζουν τις ιδιοκτησίες τους, ενώ προγραμματίστηκε εκστρατεία ενημέρωσης.

Η συνεργασία μέχρι τώρα όποτε χρειάστηκε μεταξύ Δήμου και Πυροσβεστικής ήταν άψογη και είμαστε περήφανοι για τη έμψυχο δυναμικό του Π.Υ. Παραμυθιας .

Με την ευχή να ειναι αχρείαστοι να έχουμε ένα καλο καλοκαίρι χωρίς πυρκαγιές και παρακαλούμε όλες και όλους να πράττουν το αυτονόητο για να μην κινδυνεύει η ζωη,η περιουσία και το φυσικό περιβάλλον μας.
Συνάντηση Μπραΐμη με τον διοικητή της περιφερειακής διοίκησης Ηπείρου της πυροσβεστικής Συνάντηση Μπραΐμη με τον διοικητή της περιφερειακής διοίκησης Ηπείρου της πυροσβεστικής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.