• Επικαιρότητα

  Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα την «Οστεοαρθρίτιδα»  Με επιτυχία στέφτηκε και η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα του ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία αυτή τη φορά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηγουμενίτσας, με τίτλο «Οστεοαρθρίτιδα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Ηγουμενίτσας «Πάνθεον» και τα θέματα που αναλύθηκαν από τους αντίστοιχους ομιλητές ήταν:

  · «Ο θεσμός του Βοήθεια στο Σπίτι» από τον κ. Παναγιώτη Τάτση, Κοινωνικό Λειτουργό του Προγράμματος

  · «Οστεοαρθίτιδα: Μία χρόνια νόσος» από τον κ. Παναγιώτη Μπόζιο, MD, MSc, PhD, Ειδικός Ρευματολόγος Διδάκτωρ Ρευματολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  · «Ενδείξεις χειρουργικής αντιμετώπισης οστεοαρθρίτιδας – Τεχνικές» από τον κ. Σωτήριο Κωστή, Ορθοπαιδικό – Χειρουργό

  · «Συντηρητική θεραπεία και μετεγχειρητική αποκατάσταση στην οστεοαρθρίτιδα γόνατος» από το κ. Σπύρο Κατσαρό, Φυσικοθεραπευτής MSc

  Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, η αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Παναγιώτα Σούρλα, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριος Πάκος, η προϊσταμένη του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων κα Αλεξάνδρα Χρήστου, καθώς και η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Αριάδνη» κα Αλέκα Κοτσώνη.

  Την εκδήλωση συντόνιζε η κα. Άντζελα Μπέζα, νοσηλεύτρια.

  Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας ευχαριστεί τους ομιλητές και τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και υπόσχεται τη συνέχεια των δράσεων.

  Πληροφορίες: Λάμπρου Νικολέτα
  Μπέζα Άντζελα

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad