ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας: Ομιλίες στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο



Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, διοργάνωσε δύο ενημερωτικές ομιλίες προς τους μαθητές του σχολείου, γύρω από το θέμα της διατροφής και της χρήσης του διαδικτύου. Οι ομιλίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Γ.Ν.- Κ.Υ. Φιλιατών.

Συγκεκριμένα:

Ø Την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε ομιλία – ενημέρωση των μαθητών της Γ’ και Δ’ τάξης σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή με θέμα «Πες μου τι τρως, να σου πω ποιος είσαι!», από τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο του Γ.Ν.Φιλιατών, κα Σπυριδούλα Νταφλάκη. Η συζήτηση είχε διαδραστικό χαρακτήρα με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών. Παράλληλα, μοιράστηκε εβδομαδιαίο ημερολόγιο καταγραφής συνηθειών, σχετικά με τη διατροφή και την άσκηση των μαθητών, το οποίο θα αξιολογηθεί σε δεύτερο χρόνο από την κα Νταφλάκη.

Ø Την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 επισκέφτηκε το σχολείο ο κ. Αθανάσιος Χασκής, Κοινωνικός Λειτουργός του Κ.Ψ.Υ. και ανέλυσε στα παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης το θέμα «Το διαδίκτυο και η χρήση του από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου». Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα θέτοντας πολλές ερωτήσεις, καθώς η πλειοψηφία τους ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας ευχαριστεί τόσο τον Σύλλογο Διδασκόντων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για την πρόσκληση όσο και το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Γ.Ν.- Κ.Υ. Φιλιατών για τη διάθεση των δύο εξαίρετων ομιλητών , την κα Νταφλάκη και τον κ. Χασκή.

ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας: Ομιλίες στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας: Ομιλίες στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.