Άλκης Λάμπρου: Η αλήθεια για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας



Με αφορμή τα πρόσφατα εγκαίνια λειτουργίας του μεταφερθέντος Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας και της Μονάδας του ΠΕΔΥ, στο κτίριο του προοριζόμενου για λειτουργία Τ.Ε.Π. Ηγουμενίτσας, η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα ευθύνης και προοπτικής, θέλει να παρατηρήσει και να ενημερώσει το θεσπρωτικό λαό για την αλήθεια των πραγμάτων.

Το Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα σχεδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε με ευρωπαϊκούς πόρους, κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Ηπείρου, με πραγματικό σκοπό να λειτουργήσει ως μονάδα επείγουσας νοσοκομειακής φροντίδας και όχι για να λειτουργήσει υποβαθμισμένα με τη μετεγκατάσταση των υπαρχουσών δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου στόχου, η συμβολή των κυβερνήσεων της ΝΔ των περιόδων 2004-2009 και 2012-2015 ήταν καθοριστική.

Οι πολίτες της Θεσπρωτίας ενώ περίμεναν εναγωνίως να δουν σε λειτουργία το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, αντ’ αυτού δέχθηκαν από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ένα νέο χτύπημα στον ευαίσθητο τομέα Υγείας.

Σαν ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας, ξεπερνούμε τις ύβρεις και τις ψευδολογίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη και του απαντάμε με την αλήθεια, το έργο μας, την προοπτική που δίνουμε, τις θέσεις μας και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε.

Επίσης, κάνουμε γνωστό σε όλους, ότι εμείς δεν συμμετέχουμε σε τραπέζια, φιέστες και ψευδο-πανηγυρισμούς για δήθεν έργο, αλλά αντίθετα με αίσθημα ευθύνης υποσχόμαστε ότι η ΝΔ ως Κυβέρνηση, που θα γίνει πολύ σύντομα, θα λειτουργήσει το Τ.Ε.Π. Ηγουμενίτσας σύμφωνα με την πραγματική αποστολή του, για την οποία η ίδια το προόριζε προς όφελος του θεσπρωτικού Λαού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Άλκης Λάμπρου: Η αλήθεια για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας Άλκης Λάμπρου: Η αλήθεια για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.