Επιχείρηση του λιμενικού στα Σύβοτα για τη μεταφορά τραυματισμένου αλιέα που βούλιαξε το σκάφος του


Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύβοτων, ότι στη βραχώδη ακτή του νότιου άκρου της νησίδας “ΜΟΥΡΤΕΜΕΝΟΥ”, βρίσκεται τραυματισμένος επαγγελματίας αλιέας, με το Α/Κ σκάφος να αγνοείται. 

Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσε στην περιοχή, όπου εντόπισε επί της βραχώδης ακτής, τραυματισμένο τον 62χρονο αλιέα, κυβερνήτη και μοναδικό επιβαίνων του Α/Κ σκάφους ''ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ'' Σ. Ηρακλείου 423, ο οποίος είχε βγει κολυμπώντας στην ακτή και ανέφερε ότι κατά την προσπάθεια ανάσυρσης των διχτυών και λόγω των καιρικών συνθηκών το σκάφος του προσέκρουσε στη βραχώδη ακτή, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και την βύθιση του ανωτέρω σκάφους. 




Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. στο λιμένα Συβότων και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. 

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το ''ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ'' πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του. 

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Επιχείρηση του λιμενικού στα Σύβοτα για τη μεταφορά τραυματισμένου αλιέα που βούλιαξε το σκάφος του Επιχείρηση του λιμενικού στα Σύβοτα για τη μεταφορά τραυματισμένου αλιέα που βούλιαξε το σκάφος του Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 10, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.