Σήμερα η εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ERASMUS+»



Το Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ERASMUS+».

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Στόχος της εσπερίδας είναι η διάδοση των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση των δύο (2) ροών του σχεδίου κινητικότητας με τίτλο «Ενίσχυση των δεξιοτήτων σπουδαστών της Μαγειρικής Τέχνης, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας και Βοηθών Φαρμακείου» του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ 2017 στην εκπαιδευτική κοινότητα, την τοπική και την ευρύτερη περιοχή.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση του ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΗΣΗΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ από το τμήμα «ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ & ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ» , στο πλαίσιο της εξάμηνης πρακτικής άσκησης.

Από την Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ
Ηγουμενίτσας


Σήμερα η εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ERASMUS+» Σήμερα η εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ERASMUS+» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.