Μπλόκο σε φορτίο από την Ελλάδα με «μαϊμού» Αrmani - Είχε ταξιδέψει από την Ηγουμενίτσα στο Μπρίντιζι




Άλλο ένα μπλόκο σε φορτίο «μαϊμού» προϊόντων το οποίο προερχόταν από την Ελλάδα, επέφερε η Αστυνομία Οικονομικού Εγκλήματος στην Ιταλία. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλικές Αρχές, κατάφεραν έπειτα από πληροφορίες και εντόπισαν στο λιμάνι του Μπρίντιζι ένα φορτηγό το οποίο προερχόταν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, και ήταν φορτωμένο με συνολικά 1.800 ζευγάρια παπούτσια μάρκας Georgio Armani.

Όπως αποδείχθηκε από το έλεγχο, τα παπούτσια ήταν «μαϊμού» και το φορτίο κατασχέθηκε. Ο 47χρονος Έλληνας οδηγός του οχήματος, Α.Γ., αρχικά συνελήφθη και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος. Αντιμετωπίζει όμως κατηγορίες για διακίνηση παράνομου εμπορεύματος.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το παράνομο εμπόρευμα προέρχεται από την Κίνα και φορτώθηκε στο φορτηγό από τον Πειραιά, για λογαριασμό κινέζικης εταιρείας.

Στη συνέχεια ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα, κι από εκεί με το πλοίο της εταιρείας Grimaldi Lines στο Μπρίντιζι. Προορισμός του ήταν μια άλλη κινέζικη εταιρεία στη Ρώμη.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ο εισαγγελέας του Μπρίντιζι.
Μπλόκο σε φορτίο από την Ελλάδα με «μαϊμού» Αrmani - Είχε ταξιδέψει από την Ηγουμενίτσα στο Μπρίντιζι Μπλόκο σε φορτίο από την Ελλάδα με «μαϊμού» Αrmani - Είχε ταξιδέψει από την Ηγουμενίτσα στο Μπρίντιζι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.