Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας - 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ




O Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας συμπληρώνει φέτος 23 χρόνια ζωής, 23 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου κάνοντας όλους μας περήφανους με τις διακρίσεις του. Μέσα από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανάπτυξης, που διεξήχθησαν στη Μυτιλήνη στις 29-30 Ιουνίου και την εξαιρετική του εμφάνιση στους 84ος Πανελλήνιους Αγώνες πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων στις 14-15 Ιουλίου που διεξήχθησαν στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, στους οποίους συμμετείχε με 5 πληρώματα στους τελικούς και κατετάγη 13ος ανάμεσα σε 28 σωματεία από όλη την Ελλάδα, ο ΔΝΟΗ έδειξε για μια ακόμη φορά την υψηλή κλάση του και ανέβασε τον πήχυ των επιδιώξεων του.

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση τόσο του ομίλου όσο της μικρής μας πόλης!

Ως γονέας θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ομίλου και ιδιαιτέρως τους προπονητές, που εκτός από την εκγύμναση του σώματος συμβάλλουν και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό για την σωματική και ψυχοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στις ενέργειες του ομίλου για τα παιδιά με Ειδικές Ικανότητες, τα οποία προπονεί και συμμετέχουν σε αγώνες επίδειξης με αξιόλογες επιδόσεις.

Μέσα από την ενασχόληση τους με την κωπηλασία τα παιδιά μαθαίνουν να πειθαρχούν, να θέτουν στόχους και να τους εκπληρώνουν μέσα από συστηματική δουλειά, υπομονή, επιμονή και ομαδική προσπάθεια. Συνειδητοποιούν πως η ήττα δεν αποτελεί αποτυχία αλλά η αφετηρία για μια νέα προσπάθεια με μεγαλύτερη προσήλωση στους στόχους. Αυτές οι αρχές του αθλητικού ιδεώδους αποτελούν αναμφισβήτητα εφόδια για ολόκληρη τη ζωή τους.

Δυστυχώς επειδή πολλές φορές, σε όλους τους τομείς της κοινωνικής μας ζωής τα αρνητικά, τα «κακώς κείμενα» είναι αυτά που αμέσως διαδίδονται, θεωρώ πως πρέπει προσπάθειες, όπως αυτές του ΔΝΟΗ, να λέγονται και μάλιστα φωναχτά.

Αξίζει, λοιπόν, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει εδώ και 23 χρόνια ο ΔΝΟΗ, ιδιαίτερα από εμάς τους γονείς που του εμπιστευόμαστε ότι πολυτιμότερο: τα παιδιά μας!

Καλή συνέχεια στο έργο του Ομίλου, με την ελπίδα να βρει αρωγό τους τοπικούς φορείς της πόλης.
Με εκτίμηση,
Β.Τ.


Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας - 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας - 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.