9 πλοία που έχουν επιλέξει ως αφετήριο λιμάνι, το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας



Όπως μας κοινοποιήθηκε από τις ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Λιμένα Ηγουμενίτσας, κατά τους θερινούς μήνες θα εκτελούνται δρομολόγια από και προς Μπάρι, Μπρίντεζι και Ανκόνα με απευθείας σύνδεση με Ηγουμενίτσα.

Από την Κοινοπραξία ANEK-SUPERFAST για τρία στον αριθμό πλοία γραμμή Ηγουμενίτσα - Ανκόνα. Από την GRIMALDI ΜΙΝΟΑΝ LINES για τρία στον αριθμό πλοία γραμμές Ηγουμενίτσα – Ακνόνα και Ηγουμενίτσα – Πρίντεζι. Από την NOBEL MARITIME για δυο στον αριθμό πλοία γραμμή Ηγουμενίτσα – Μπάρι. Από την GALAXY MARITIME για ένα στον αριθμό πλοίο γραμμή Ηγουμενίτσα - Πρίντεζι.

Σε ότι αφορά λεπτομέρειες σχετικά με τις ημέρες και ώρες εκτέλεσης των δρομολογίων το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα κεντρικά γραφεία των εταιρειών και τα τοπικά πρακτορεία, καθώς και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Οι προσπάθειες για καθιέρωση του Λιμένα Ηγουμενίτσας ως αφετήριο Λιμάνι είναι και θα είναι εντατικές και σε άμεση συνεργασία με τις ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι. Οι υποδομές που ολοκληρώθηκαν ή και βρίσκονται σε εξέλιξη σε ότι αφορά το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αλλά και το ολοκληρωμένο οδικό δίκτυο Εγνατίας και Ιόνιας Οδού, προσδίδουν στην Ηγουμενίτσα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο για κίνηση που αφορά την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, αλλά και τα Βαλκάνια.


9 πλοία που έχουν επιλέξει ως αφετήριο λιμάνι, το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας 9 πλοία που έχουν επιλέξει ως αφετήριο λιμάνι, το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.