Ηγουμενίτσα: Βυθίστηκε ιστιοφόρο στην Πισίνα Συβότων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Συβότων, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Κυβερνήτη του Ι/Φ ''REBUFFA'' σημαίας Βελγίου, για περιστατικό βύθισης του Ε/Π-Α/Ψ ''ΑΦΡΟΔΙΤΗ'' Ν. Λευκίμμης 124, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της παραλίας ''ΠΙΣΙΝΑ'' Μαύρου Όρους Συβότων.

Στο ανωτέρω σκάφος επέβαιναν τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι διασώθηκαν από το ''REBUFFA'' και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Συβότων, καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο του συμβάντος κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσε ότι το ''ΑΦΡΟΔΙΤΗ'' βρισκόταν βυθισμένο σε βάθος περίπου 10 μέτρων και σε απόσταση επίσης περίπου 10 μέτρων από την ακτή, ενώ με μέριμνα του ιδιοκτήτη του πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες χθες, η ανέλκυσή του χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο Κυβερνήτης του ιστιοφόρου σκάφους, σύμφωνα με δήλωση του οποίου η βύθιση προκλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 


 
Ηγουμενίτσα: Βυθίστηκε ιστιοφόρο στην Πισίνα Συβότων Ηγουμενίτσα: Βυθίστηκε ιστιοφόρο στην Πισίνα Συβότων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.