Συνάντηση του Προέδρου του Ο.Λ.ΗΓ. με τον Πρόεδρο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. κ. Απόστολο Αντωνούδη




Την Τρίτη 07/08/2018, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ο.Λ.ΗΓ. κ. Ανδρέα Νταή και του Προέδρου της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Απόστολου Αντωνούδη.

Τον κ. Αντωνούδη, υποδέχθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας ο κ. Ανδρέας Νταής. Ακολούθησε συζήτηση για θέματα που αφορούν τις δράσεις που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Λιμένα Ηγουμενίτσας, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια.

Η συζήτηση εστίασε κυρίως σε θέματα που αφορούν το έργο ADRI-UP και το Εμπορευματικό Κέντρο Ηγουμενίτσας. Συζητήθηκε το θέμα που αφορά τη Δράση του έργου η οποία περιλαμβάνει την δημιουργία Κόμβου σύνδεσης του Εμπορευματικού Κέντρου με τον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού. Ο κ. Αντωνούδης τόνισε ότι από πλευράς Εγνατίας Οδού θα συνδράμει ώστε να προωθηθούν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται. Συζητήθηκε επίσης το θέμα του έργου «Σύνδεσης Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εγνατία Οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι (είσοδος πόλης Ηγουμενίτσας)».

Μέσα από τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο φορέων θα καταφέρουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα στη διαμόρφωση ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών στην περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδος.


Συνάντηση του Προέδρου του Ο.Λ.ΗΓ. με τον Πρόεδρο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. κ. Απόστολο Αντωνούδη Συνάντηση του Προέδρου του Ο.Λ.ΗΓ. με τον Πρόεδρο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. κ. Απόστολο Αντωνούδη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.