Ηγουμενίτσα: Προσλήψεις υδραυλικών και ηλεκτρολόγων στην ΔΕΥΑΗ



Η Δηµοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ηγουµενίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δηµοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουµενίτσας, που εδρεύει στην Ηγουµενίτσα του Ν. Θεσπρωτίας και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

3 ΔΕ Υδραυλικών
1 ΔΕ χειριστών µηχανηµάτων έργων (αποφρακτικού οχήµατος)
1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δηµοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουµενίτσας, Ελευθερίας 7, Τ.Κ. 46100 Ηγουµενίτσα, απευθύνοντάς την στη γραµµατεία υπόψιν κ. Κ. Τσίπη (τηλ. επικοινωνίας: 2665 0 23223). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ
Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ


 
Ηγουμενίτσα: Προσλήψεις υδραυλικών και ηλεκτρολόγων στην ΔΕΥΑΗ Ηγουμενίτσα: Προσλήψεις υδραυλικών και ηλεκτρολόγων στην ΔΕΥΑΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.