Ηγουμενίτσα: Καταγγελία πολιτών, "Μας έχουν φάει τα ποντίκια"



Σοβαρό είναι το πρόβλημα στην περιοχή του Γηροκομείου στην Ηγουμενίτσα, από την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των ποντικιών, που έχει σαν αποτέλεσμα, πολλά από αυτά να εισέρχονται ακόμα και μέσα στα σπίτι των κατοίκων.

Χαρακτηριστικές είναι οι καταγγελίες κατοίκων στο thespro.gr, στο οποίο δήλωσαν: 
"Έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τα ποντίκια. Έχουν μπει μέσα στα σπίτια μας και μετά από επανειλημμένες καταγγελίες στον δήμο Ηγουμενίτσας, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.
Γίνεται ένας χαμός. Έχουν γεμίσει τα σπίτια και οι δρόμοι παντού ποντίκια. Έχουμε μικρά παιδιά και δεν τολμούμε ούτε στα μπαλκόνια μας να βγούμε γιατί κυκλοφορούν ανενόχλητα και είναι γεμάτα από τα περιττώματά τους". 

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα πρέπει να βρει άμεσα λύση στους ασυνήθιστα μεγάλους πληθυσμούς τρωκτικών, όχι μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και σε πολλά άλλα σημεία, όπως ο πεζόδρομος της Γρ. Λαμπράκη, πριν το πρόβλημα λάβει εκρηκτικές διαστάσεις και δημιουργήσει πρόβλημα στην δημόσια υγεία.



Ηγουμενίτσα: Καταγγελία πολιτών, "Μας έχουν φάει τα ποντίκια" Ηγουμενίτσα: Καταγγελία πολιτών, "Μας έχουν φάει τα ποντίκια" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.