"Θεσπρωτικό άρωμα" σε μεγάλης εμβέλειας εκδήλωση στην Αθήνα

 
Tην Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου το απογεύμα διοργανώθηκε μιας μεγάλης εμβέλειας εκδήλωση στην Αιθουσα Μίκης Θεοδωράκης του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Χολαργού/Παπάγου με κεντρικούς ομιλητές τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Χατζηδάκη και τον Τομεάρχη Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκο . 
Ο διοργανωτής ηταν ο Πρέσβης κος Κάρολος Γάδης . 
Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν οι τρέχουσες εξελίξεις στα εθνικά θέματα , στην κοινωνία και στην οικονομία. Μετά τις εξαιρετικές εισηγήσεις των ομιλητών ακολούθησε συζήτηση με κοινό ενω μετα το τέλος της εκδήλωσης δώθηκε η ευκαιρία για επαφές και ανταλλαγές αποψεων μεταξύ των παρευρισκομένων. 
Η εκδήλωση ειχε και έντονο "θεσπρωτικό άρωμα" μια και αρκετοι συμπατριώτες μας ηταν προσκεκλημένοι οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν και το δικό τους στίγμα στην υψηλού επιπέδου εκδήλωση. 
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο κος Ακης Μπρέστας , ναυτιλιακός πράκτορας , ο κος Ιωαννης Τσίνας , Ανωτερος αξ/κος του Π.Ν. εα , ο κυριος Γιάννης Στάθης , οικονομολόγος-χρηματοοικονομικός σύμβουλος.


 
"Θεσπρωτικό άρωμα" σε μεγάλης εμβέλειας εκδήλωση στην Αθήνα "Θεσπρωτικό άρωμα" σε μεγάλης εμβέλειας εκδήλωση στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.