Δήμος Ηγουμενίτσας: Έχετε καταντήσει πια κοινωνικό πρόβλημα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Σήμερα το πρωί, συνεργείο το Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, μετέβη με το αποφρακτικό μηχάνημα στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας για προγραμματισμένες εργασίες.

Φτάνοντας το συνεργείο στην περιοχή, διαπίστωσαν πως 5 μηχανάκια, νόμιμα παρκαρισμένα, εμπόδιζαν τις εργασίες.

Δεν είχαν φροντίσει βλέπετε, ως όφειλαν, να ενημερώσουν από την προηγούμενη ημέρα τους κατοίκους της περιοχής για τις εργασίες, ώστε να απομακρύνουν τα οχήματά τους.

Έτσι, εντελώς αυθαίρετα και παράνομα, μετέφεραν και τα 5 μηχανάκια πάνω στο πεζοδρόμιο.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες, σηκώθηκαν απλά και έφυγαν, παρατώντας τα μηχανάκια πάνω στο πεζοδρόμιο.


Δεν σκέφτηκαν καν τους συμπολίτες - ψηφοφόρους, που χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο.

Δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε στο thespro.gr από κατοίκους, οι οποίοι έξαλλοι έβριζαν, άδικα, τους ιδιοκτήτες των μηχανών.

Η αντικοινωνική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΗ, εξέθεσε δηλαδή νομοταγείς συμπολίτες μας, στα μάτια της κοινωνίας.

Μάταια γονείς με καροτσάκια και πεζοί, προσπαθούσαν να περάσουν από το σημείο, αναγκαζόμενοι τελικά να κατέβουν στον δρόμο για να το καταφέρουν, βάζοντας σε κίνδυνο τους ίδιους και τα παιδιά τους.


Στο σημείο έφτασε η τροχαία του λιμενικού, άντρες του οποίου, όσα μηχανάκια δεν ήταν κλειδωμένα, τα κατέβασαν μόνοι τους από το πεζοδρόμιο, ενώ ενημέρωσαν ταυτόχρονα τους υπεύθυνους του Δήμου Ηγουμενίτσας, ώστε να μεριμνήσουν για την απομάκρυνση των μηχανών, που οι υπάλληλοί του είχαν τοποθετήσει παράνομα στο πεζοδρόμιο. 

Πολλά μηχανάκια έμειναν πάνω στο πεζοδρόμιο από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι, εμποδίζοντας και τους μαθητές του διπλανού, 1ου Δημοτικού να διέλθουν ασφαλώς από το σημείο.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής.
Έχετε καταντήσει πλέον κοινωνικό πρόβλημα.
Να είστε σίγουροι όμως πως οι συνδημότες σας, αυτοί από τους οποίους σε λίγους μήνες θα ξαναζητήσετε τη ψήφο τους, ούτε χαζοί είναι, ούτε διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου, όπως πιστεύετε ή ελπίζετε.
Και θα σας τιμωρήσουν άσχημα.
Και αυτό, το κερδίσατε με το ... σπαθί σας.
Αιδώς αργείοι... 

Υ.Γ.: Αξίζει να σημειωθεί πως "ζούμε" σε ρυθμούς Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και μάλιστα σε βραβευμένη πόλη, τρομάρα μας.




Δήμος Ηγουμενίτσας: Έχετε καταντήσει πια κοινωνικό πρόβλημα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Δήμος Ηγουμενίτσας: Έχετε καταντήσει πια κοινωνικό πρόβλημα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.