Στον Εισαγγελέα Μπραΐμη και Παππάς για το Πόθεν ΈσχεςΤριάντα δύο δήμαρχοι παραπέμπονται από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών επειδή δεν υπέβαλαν η υπέβαλαν εκπρόθεσμα δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) όπως όφειλαν εκ του νόμου.

Στον κατάλογο των ονομάτων που δημοσιεύει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «DOCUMENTO», καταγράφονται τα 32 ονόματα των δημάρχων που δεν τήρησαν το γράμμα του νόμου και τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα.

Η παραπομπή των ανωτέρω στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έγινε μετά από εισήγηση του εισαγγελέα πλημμελειοδικών και επίκουρου μέλους της επιτροπής Νικολάου Αντωναράκου.

Συγκεκριμένα 17 από τους συγκεκριμένους δημάρχους δεν υπέβαλαν πότε δήλωση πόθεν έσχες, ενώ 15 υπέβαλλαν εκπρόθεσμα. 

Από την Ήπειρο, δεν υπέβαλε δήλωση πόθεν έσχες ο Δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου, ενώ κατέθεσαν εκπρόθεσμα δήλωση οι Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς και Πάργας Αντώνης Νάστας.
Η εισήγηση Αντωναράκου έγινε δεκτή από την επιτροπή της Βουλής, παρότι η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου φάνηκε να αμφιταλαντεύεται γιατί δεν ήθελε να υπάρξει φόρτος εργασίας για τους εισαγγελείς.


 
Στον Εισαγγελέα Μπραΐμη και Παππάς για το Πόθεν Έσχες Στον Εισαγγελέα Μπραΐμη και Παππάς για το Πόθεν Έσχες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες