Παραμυθιά: Συνελήφθη 21χρονος για το περιστατικό με τον τραυματισμένο κυνηγό από πυροβολισμό




Στην σύλληψη ενός 21χρονου, για το περιστατικό με τον τραυματισμένο από πυροβολισμό κυνηγό που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Παγκράτι, προχώρησε το αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, ύστερα από σχετική ερευνά που πραγματοποίησε για τις συνθήκες του συμβάντος.

Οι αντιφάσεις κατά την διάρκεια της ερευνάς, οδήγησαν στην σύλληψη του 21χρονου με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια, αφού όπως διαπιστώθηκε, το όπλο που τραυμάτισε τον 20χρονο ανήκει στον 21χρονο και ο πυροβολισμός προέκυψε από ατύχημα κατα την διάρκεια της πορείας τους.

Αρχικά οι 2 νεαροί είχαν ισχυριστεί πως το όπλο του 20χρονου τραυματία εκπυρσοκρότησε από ατυχημα με αποτέλεσμα τον αυτοτραυματισμό του.

Ο 21χρονος κρατείται στο ΑΤ Παραμυθιάς και αναμένεται η απόφαση του κ. Εισαγγελέα Θεσπρωτίας για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

H κατάσταση της υγείας του 20χρονου, παραμένει σταθερή


 
Παραμυθιά: Συνελήφθη 21χρονος για το περιστατικό με τον τραυματισμένο κυνηγό από πυροβολισμό Παραμυθιά: Συνελήφθη 21χρονος για το περιστατικό με τον τραυματισμένο κυνηγό από πυροβολισμό Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.