• Επικαιρότητα

  Μοναδική εμπειρία για τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, η συνάντηση και η συζήτηση με τον Dr Γεώργιο Παξινό.  Πραγματικά μοναδική εμπειρία για μαθητές και εκπαιδευτικούς, η σημερινή συνάντηση και ανοιχτή συζήτηση με τον πολυβραβευμένο νευροεπιστήμονα κο Dr Γεώργιο Παξινό.

  Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους αξιωματικούς του τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας που παρουσίασαν πληροφορίες σχετικά με την χρήση κράνους και ζώνης στις καθημερινές μετακινήσεις μας. 
  Στο πλαίσιο αυτό προβλήθηκαν video με καταγεγραμμένα ατυχήματα από εξωτερικές κάμερες. 

  Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κος Παξινός ο οποίος αναφέρθηκε στις εγκεφαλικές βλάβες που προκαλούνται από ατυχήματα καθώς και στις έρευνες που ο ίδιος συμμετέχει σχετικά με την εξερεύνηση του ανθρώπινου εγκεφάλου. 
  Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο κος Παξινός απάντησε σε ερωτήσεις που του απεύθυναν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί. 
   
  Στην συνέχεια, παραβρέθηκε με το σύλλογο Διδασκόντων του σχολείο μας σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση.

  Ο Διευθυντής και ο σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμότατα το κο Παξινό για την μοναδική σημερινή συνάντηση και ομιλία στους μαθητές μας.

  Ευχαριστεί θερμά το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και όλο το προσωπικό του για την πρόταση που μας έκανε. 
  Τέλος ,θερμές ευχαριστίες στο τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας μόνιμο συμπαραστάτη του σχολείου μας ,και στο αξιόλογο προσωπικό του για την ενημέρωση που μας προσέφεραν.

  Ο Δ/ντης
  Μητσιώνης Βασίλειος


  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad