Επέλεξε την καρέκλα από την ιδεολογία


Παραιτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας, ο κ. Σταύρος Κατσίλης.

Ο κ. Κατσίλης οδηγήθηκε στην ουσία σε παραίτηση, μετά από τις αντιδράσεις δεκάδων Νεοδημοκρατών, προς τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο, ο οποίος έχει διορίσει τον κ. Κατσίλη στην έμμισθη θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου.

Ο κ. Κατσίλης, ως μέλος του ΚΙΝΑΛ, συμμετείχε στις διεργασίες για τον ορισμό υποψήφιου δημάρχου, ο οποίος θα προσδοκά στην "εκθρόνηση" του κ. Λώλου, του ανθρώπου δηλαδή που τον διόρισε σε έμμισθη θέση.

Έτσι, ο κ. Κατσίλης κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στην έμμισθη θέση του Γενικού Γραμματέα του "δεξιού" δήμου Ηγουμενίτσας και στην πολιτική θέση του μέλους της "πράσινης"  Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας.

Τελικά επέλεξε την δεξιά καρέκλα και απαρνήθηκε (;) τον Σοσιαλισμό του ΚΙΝΑΛ. Επέλεξε την καρέκλα από την ιδεολογία Επέλεξε την καρέκλα από την ιδεολογία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΠΙΑ ΠΙΟΣ ΙΝΕ ΔΕΞΙΟΣ ΚΕ ΠΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΙΝ ΟΜΟΡΦΙ ΠΟΛΛΥ ΤΙΣ ΙΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ι ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΕ Ι ΔΕΞΙΗ ΕΧΜΑΛΟΤΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΘΣ ΒΡΟΜΙΡΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗ ΚΕ ΓΕΟΡΓΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες