Ηγουμενίτσα: Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Τηλεφωνικές Απάτες - Μέτρα Προστασίας και αντιμετώπισης αυτών»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Τηλεφωνικές Απάτες - Μέτρα Προστασίας και αντιμετώπισης αυτών» στην οποία οι ωφελούμενοι των δομών ΚΗΦΗ Πέρδικας και ΚΗΦΗ Πλαταριάς ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας για τα μέτρα προστασίας τους από τηλεφωνικές απάτες.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Δημήτριος Πάκος, ο οποίος ενημέρωσε διεξοδικά για τις Προνοιακές Δομές του Δήμου αλλά και για τις νέες Δομές που ο Δήμος προτίθεται να λειτουργήσει. Χαρακτηριστικά ο κ. Πάκος δήλωσε «θέλω να γνωρίζετε ότι κανένας πολίτης δεν πρέπει να νιώθει μόνος».
Ευχαριστούμε τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, καθώς και τον Διοικητή του Α.Σ. Πέρδικας για τη συνεργασία τους.


Ηγουμενίτσα: Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Τηλεφωνικές Απάτες - Μέτρα Προστασίας και αντιμετώπισης αυτών» Ηγουμενίτσα: Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Τηλεφωνικές Απάτες - Μέτρα Προστασίας και αντιμετώπισης αυτών» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.