• Επικαιρότητα

  Απάντηση του Δήμου Φιλιατών σε δημοσίευμα  Απάντηση προς την ηλεκτρονική μας σελίδα, απέστειλε ο Δήμος Φιλιατών, αναφορικά με ρεπορτάζ της σελίδας «iefimerida.gr» και του δημοσιογράφου Γιώργου Παππού, το οποίο αναδημοσιεύσαμε εχτές Παρασκευή.

  Ολόκληρη η απάντηση:
  Προς αποκατάσταση των λεχθέντων και με επίγνωση της αλήθειας των λόγων μας, σας ενημερώνουμε ότι το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε σήμερα, στην ιστοσελίδα σας “thespro.gr”, με τίτλο « Μπαίνουν εισαγγελείς στο Δήμο Φιλιατών – ψάχνουν τα οικονομικά του» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 
  Συγκεκριμένα: Τα ισχύοντα για το Δήμο Φιλιατών, αφορούν προγραμματισμένο έλεγχο, που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την περίοδο προηγούμενης δημοτικής περιόδου. 
  Ο εν λόγω έλεγχος γίνεται από Οικονομικούς Επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών και δεν έχει σχέση με εισαγγελικούς λειτουργούς όπως διαφαίνεται στην αναδημοσίευση, του επίμαχου κειμένου, που πήρατε από την «Πηγή: -iefimerida.gr». 
  Κατόπιν τούτου καλείστε να αποκαταστήσετε την αλήθεια και να δημοσιεύσετε την απάντησή μας δίπλα στο επίμαχο για το θέμα ρεπορτάζ. 


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad