Σε Σμίνετση, Καρόκι και Γριάσδανη ο Μάριος Κάτσης


Το πρωί της Κυριακής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης, βρέθηκε στο χωριό Σμίνετση, όπου συναντήθηκε με τους ομογενείς κατοίκους του χωριού και αυτούς των γειτονικών Καρόκι και Γριάσδανη, παρουσία και του νέου Προέδρου της Ομόνοιας κ. Βασίλη Κάγιου.

Ο ίδιος ανέφερε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης για την επίσκεψή του:
"Συζητήσαμε αναλυτικά για τα προβλήματα της περιοχής, την πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης σε σχέση με τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας, για το κοινωνικό κράτος και το δίχτυ προστασίας των πιο αδύναμων συμπολιτών μας και πως αυτό μπορέι να επεκταθεί, ζήτηματα πρόσβασης και οδοποιίας και ότι επιπλέον τους απασχολεί.
Η θερμή φιλοξενία και η μαζική τους παρουσία, παρά την κακοκαιρία, ήταν πέραν κάθε προσδοκίας και τους ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό".

 

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε επισκεφθεί το μεθοριακό φυλάκιο Αμπελώνα, στην Πόβλα και συναντήθηκε με τους άντρες της αστυνομίας που είχαν υπηρεσία.


Σε Σμίνετση, Καρόκι και Γριάσδανη ο Μάριος Κάτσης Σε Σμίνετση, Καρόκι και Γριάσδανη ο Μάριος Κάτσης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.