Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιάννη Κ. Γόγολου στο Τ.Ε.Π. του Γ.Ν. Φιλιατών, στην Ηγουμενίτσα.



Εχτές, Τετάρτη 14.11.2018 ο Γιάννης Κ. Γόγολος συνοδευόμενος από συνυποψηφίους του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» επισκέφθηκε το Τ.Ε.Π. της Ηγουμενίτσας, όπου είχε συναντήσεις με τον Συντονιστή κ. Σπ. Αθανασίου, με ομάδα ιατρών και αντιπροσωπεία εργαζομένων.
Συνομολογήθηκε ο σημαντικός ρόλος του ΤΕΠ στην κάλυψη αναγκών της Πρωτοβάθμιας Υγείας των πολιτών και η ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης του σε επιστημονικό δυναμικό και υποστήριξης με τεχνικό εξοπλισμό, ώστε να καταστεί στο επόμενο χρονικό διάστημα, από εγκαταλειμμένο κτίριο που υπήρξε στο παρελθόν, σε μια σύγχρονη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας.
Ο κ. Γόγολος δήλωσε ότι « ο δημόσιος χαρακτήρας της υγείας, αποτελεί το στήριγμα για τους οικονομικά δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Δεν μπορεί η υγεία να γίνει προϊόν, πολυτέλεια και προνόμιο των λίγων … »
Κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που γίνεται από τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών, ο καθένας από εμάς να μεταβληθεί από παρατηρητής των όσων συμβαίνουν, σε ενεργό μέρος της λύσης των προβλημάτων του Δήμου, από όποια θέση κι αν βρίσκεται. Όλοι μπορούμε, όλοι συνεργαζόμαστε για ένα Δήμο που « προίκισε ο Θεός, αλλά τον υποβαθμίζουν συστηματικά, άτολμοι και αδιάφοροι διαχειριστές στην ηγεσία του Δήμου…» 



Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιάννη Κ. Γόγολου στο Τ.Ε.Π. του Γ.Ν. Φιλιατών, στην Ηγουμενίτσα. Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιάννη Κ. Γόγολου στο Τ.Ε.Π. του Γ.Ν. Φιλιατών, στην Ηγουμενίτσα. Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.