Σοβαρά προβλήματα στην Ν.Δ. για τις δημοτικές εκλογές σε Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα


Δεν είναι μόνο ο δήμος Ιωαννιτών το «αγκάθι» για τη Ν.Δ. στο δρόμο για τις κάλπες των προσεχών δημοτικών εκλογών. 
Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στους δήμους Αρταίων, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας, όπου οι εσωκομματικές κόντρες και αντιπαραθέσεις καλά κρατούν, με αποτέλεσμα όλα να βρίσκονται στον... αέρα! 
Στα Γιάννενα η εξίσωση της κομματικής ενότητα διαταράσσεται από τις αντιδράσεις που υπάρχουν στη βάση για την υποψηφιότητα του Μωυσή Ελισάφ και ήδη «ξεσκονίσουν» και άλλα ονόματα που ενδεχόμενα θα μπορέσουν να εγγυηθούν τη ..."γαλάζια" νίκη. 
Στην Άρτα η ενότητα της παράταξης του Χρήστου Τσιρογιάννη απειλείται από τους τέσσερις δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση μαζί του. 
Ο πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του 2014 Γιώργος Μπαλάγκας και ο Χάρης Παπάζογλου είναι η κορυφή του προβλήματος για τη σημερινή δημοτική αρχή, με τον Γιώργο Μπαλάγκα να συζητά να ηγηθεί ο ίδιος ψηφοδελτίου που θα πάρει μέρος στις εκλογές στο Δήμο Αρταίων. 
Στην Πρέβεζα η εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο σημερινό βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη και τον επιχειρηματία Σπύρο Κυργιάκη που φιλοδοξεί να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. είχε ως... «θύμα» τον δικηγόρο Βασίλη Γιάπρο ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητα του ως υποψήφιος δήμαρχος. 
Όμως ούτε και στη Ηγουμενίτσα η κατάσταση για τη Ν.Δ. είναι καλύτερη. Εκεί ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Λώλο ο οποίος πιθανότατα θα έχει αντίπαλο τηνΑλέκα Κοτσώνη.
Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στους τέσσερις δήμους-πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ηπείρου. 
Οι ανησυχίες των επιτελών του κόμματος της Ν.Δ. σχετίζονται και με ένα άλλο κομβικής σημασίας ζήτημα και πιο συγκεκριμένα με την πιθανότατα να αλλάξει χέρια η Π.Ε.Δ. Ηπείρου. Βλέπετε, η πολυδιάσπαση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς δεν εγγυάται ένα θετικό αποτέλεσμα για τις εκλογές στην Π.Ε.Δ. όπως εκείνο των εκλογών του 2014.


 
Σοβαρά προβλήματα στην Ν.Δ. για τις δημοτικές εκλογές σε Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα Σοβαρά προβλήματα στην Ν.Δ. για τις δημοτικές εκλογές σε Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.